Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    хахах както каза един път raiders - Алфата се познава от далече, само като видиш кола с отворен капак - значи това е Алфа
    То човек да не се пошегува с вас, добре, че с повечето се познавам, виждали сме се по сервизите...

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Той Влади щото беше единствения с вдигнат капак на летния събор миналата година
    Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
    Аааа и на Велинград беше така
    Ето защо няма да ме видите повече на събори , е поне и с Алфа

Иначе по темата, когато видя Алфа и то 156 все ми идва да махна, не знам защо...
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

• в неделя след тридневно обикаляне по пътищата на страната ни на излизане от Велико Търново най-после видях друга 159-ка! черна седан с доста приятн джанти. светнахме си, изкефихме се и кой от къде е
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• доволен ли си баунсъре ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• вчера май видях Григор на пътя около зоопарка, ама аз бях инкогнито в служебната астра
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            в неделя след тридневно обикаляне по пътищата на страната ни на излизане от Велико Търново най-после видях друга 159-ка! черна седан с доста приятн джанти. светнахме си, изкефихме се и кой от къде е
            Ако е била тази , търновска е и не е от форума Малко в лош момент съм я хванал тук
            Attached Files
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
              Иначе по темата, когато видя Алфа и то 156 все ми идва да махна, не знам защо...
              и съм така и винаги присветвам ама до сега само веднаж съм получил обратното
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• мисля че беше точно тази. много кеф ми стана! по пътя имаше още една Алфа 147 която ми светна и се поздравихме и странното беше че не беше с българска регистрация. наточена, лъскава с некъв тунуг доста приятен....

@ Стоян - как да не съм доволен човече! уникална е колата! няма такава стабилност и возия а и се среща рядко и хората се заглеждат. в Добрич имах чувството че карам бентли само неква пластмаса потропва в багажника и ми къса нервите но в сряда влиза в сервиза да я преслушат
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Чевена 159 СТ 4440 ?? в Ст.Загора.Някой да си я познав?

Comment

• 145 сива с номер 4818 ако не се лъжа с невероятно нарисувана емблема на алфа на предния капак!! Веднага да качи снимка ако чете тук
                    п.п. има и стикер на задното стъкло и много често седи на паркинга пред блока Колонел между руски и мола

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                      145 сива с номер 4818 ако не се лъжа с невероятно нарисувана емблема на алфа на предния капак!! Веднага да качи снимка ако чете тук
                      п.п. има и стикер на задното стъкло и много често седи на паркинга пред блока Колонел между руски и мола
                      аз също съм я засичал (караше я една красавица )
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        145 сива с номер 4818 ако не се лъжа с невероятно нарисувана емблема на алфа на предния капак!! Веднага да качи снимка ако чете тук
                        да вчера карахме от Ректората до Орлов мост кола до кола какво ли не правих да и привлека вниманието и освен един два шанаджийски погледа никакво внимание
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Вчера на Поморие на една червена красавица 146ца и правеха фотосесия до морето Колата мисля че е от форума, защото ми беше доста позната. Имаше червена лента на предното стъкло с надпис Alfa Romeo
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                          sigpic

Comment

• егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале

вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !

Comment

• Нещо ти е лошо ми се струва?
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                                егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале

вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
                                Смени си доставчика колега, тая трева не става.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X